Om Tour Trappist

Ölblogg för smakens och upplevelsernas skull.

I all anspråkslöshet är detta bara en blogg för ett par vänner som delar en nyfikenhet och passion för gott öl. Oftast dricks den nuförtiden var för sig, eftersom vi spritt ut oss i riket. Men bäst smakar den ju alltid tillsammans, på plats, IRL.

Därav namnet på bloggen. För det är namnet som är det närmsta målet… en, två, tre… Tour Trappist.

Vi kom faktiskt iväg på en Trappist-turné under 2010. 5 dagar i Belgiska Poperinge, Gent, Antwerpen och Bruxelles. Förenade nytta med nöje så att säga. Bonus att vi fick lite andlig energi av munkarna dessutom… men det ska erkännas att det var inte huvudsyftet.

Tour nummer två var lika exotiskt men på ett helt annat sätt. Det var ett besök på mikroölsfestivalen i Söderbärke hösten 2011. En helt underbar helg i södra Dalarna fylld av avstressade och vänliga människor, härlig natur och givetvis grym öl.

Ni kan se en hel del av de båda Tourerna antingen på vår filmsida här på bloggen eller på vår fotosida på Picasa. Söderbärkeäventyret finns också sammanfattat i blogginlägget TT sammanfattar Söderbärke Mikro Öl Festival SMÖF 2011.

Sen får vi se vad framtiden har att komma med… Varför inte ett besök hos någon av de amerikanska entusiastbryggarna. Left Hand, Great Divide, Flying Dog…

Eller kanske på närmare håll hos danska Midtfyns Bryggeri eller Hornbeer. Ja, det får framtiden utvisa.

Just nu är detta bara ett sätt bland många att hålla kontakten i IT-teknikens tidevarv. Och det kan väl adrig vara fel att hålla kontakten… och dessutom få ett och annat toppölstips på köpet. Eller…

/TourTrappist


2 svar to “Om Tour Trappist”

  1. Hej

    Jag skulle behöva komma i kontakt med er angående ett mobilappsprojekt där ni är aktuella att vara med.

    Hör av er så får ni mer information.

    Tack
    Martin

Lämna en kommentar